katıklı ekmek |
malzemeler:un
su
tuz
maya
üzerine;çökelek
maydanoz
biber salçası
tuz.karabiber,kimyon ve kekik
1 soğan
sıvı yağ
un,su tuz ve maya ile istediğiniz kadar hamur yoğurun.soğanı minik doğrayın.çökelek ,maydanoz,baharat ve yağını katıp karıştırın.oklava ile hamuru istediğiniz büyüklükte açın.üzerine çökelekli harcı kaşıkla yayın.ısıtılmış tavada kısık ateşte pişirin.saç ya da tost makinası hatta pizza tavasında da pişirebilirsiniz.
AFİYET OLSUN....
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarınız bizim için çok değerli.Google hesabınız yoksa anonimi seçerek yorum yapabilirsiniz.Vakit ayırıp yorum bıraktığınız için teşekkürler...