Yemek tarifi, moda giyim, gezi, paylaşım blogu

22 Eylül 2013 Pazar

Zeytinyağlı Havuç

havuç

MALZEMELER havuç
                           zeytinyağı
                           çam fıstığı
                           kuş üzümü
                           1,5 su bardağı su
                            tuz,karabiber
                            şeker
YAPILIŞI havuçları istediğiniz şekilde doğrayın.
                 tavaya az zeytinyağını çam fıstığı ve havuçlar koyun.
                 çam fıstıklarının rengi dönünce yıkanmış kuş üzümü ve suyu ekleyin.
                 tuz,karabiber ve şekeri de ekleyin.suyunu çekmeye yakın zeytinyağını ilave edin.
                 kısık ateşte pişmeye bırakın.
                 suyu çekince ocaktan alın.
                                          AFİYET OLSUN...
               

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız bizim için çok değerli.Google hesabınız yoksa anonimi seçerek yorum yapabilirsiniz.Vakit ayırıp yorum bıraktığınız için teşekkürler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...