Yemek tarifi, moda giyim, gezi, paylaşım blogu
28 Eylül 2013 Cumartesi
kabak çintmesi
Arkadaşım Cemre 'nin yaptığı bu kabak yemeği akşam sofranız için pratik ve leziz bir yemek .Aslında bildiğimiz kabak yemeği farkı minik minik doğranmış olması ve hepsinin aynı anda pişmesi.Tarif için arkadaşıma teşekkür ediyorum.
Malzemeler:3 orta boy kabak
1 kuru soğan
3 büyük domates
3 diş sarımsak
tuz,karabiber,pul biber
zeytinyağı
Yapılışı:Kabaklar minik küpler halinde doğranır.
Soğan ,sarımsak ve domateslerde küçük küçük doğranır.
Tencerenin altına öncelikle kabaklar,üzerine soğan ve sarımsak konur.
En üste domatesler eklenir.
Tuzu ve baharatları da eklenip,üzerine zeytinyağı gezdirilir.
Kısık ateşte pişirilir.
AFİYET OLSUN..
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarınız bizim için çok değerli.Google hesabınız yoksa anonimi seçerek yorum yapabilirsiniz.Vakit ayırıp yorum bıraktığınız için teşekkürler...