Malzemeler
2 paket petibör bisküvi
1 paket istediğiniz puding
2,5 su bardağı süt
50 gram margarin
1 paket krem şanti
1 su bardağı süt
fındık ve pirinç patlağı
Pastayı yapacağınız kalıba yağlı kağıt serin.Pudingi üzerindeki tarife ve ölçülere göre pişirin.Ocaktan alın ve margarini ekleyin.Çırpmaya devam edin. Bisküvileri kalıbın tabanına bir sıra dizin.Üzerine pudingden biraz yayın.Tekrar bisküvi dizin ,yine puding yayın.Puding bitene kadar aynı işlemi yapın.En üste bisküvi koyup ,üzerine yağlı kağıdı kapatın.Dolapta en az 3-4 saat dinlendirin.Dolaptan çıkarıp servis tabağına ters çevirin.Krem şantiyi sütle çırpın.Pastanın üzerini şanti ile kaplayın ve krema ucu ile süsleyin.Kenarlarına fındık serpin.
AFİYET OLSUN...
Cok guzel bir pasta olmus. Eline saglik canim.
YanıtlaSiltskler canım
Silharika bir sunum yaş pasta görünümlü. ellerine sağlık
YanıtlaSil67. izleyiciniz olarak sizi takibe aldım görüşmek üzere sevgiler. bende beklerim
YanıtlaSilhoş geldınız özlem hanım
Silaslında çoğumuzun bildiği bir pastadır ama sizin pastanız sunum açısından çok şık ve değişik olmuş
YanıtlaSilHarika
ellerinnize sağlık
evet BAL TATLISI çocukken en çok yediğimiz pastaydı tepsıye sıre sıra dızer yapardık
Silçok süper olmuş maşallah
YanıtlaSiltskler sinem hanım
Sil