1 su bardağı ılık su
yarım paket maya
tuz
aldığı kadar süt
İÇİNE:soğan
peynir
haşlanmış patates
salça
sıvı yağ
tuz
YAPILIŞI:mayayı ılık suda eritin.tuz ve unla yoğurun.hamurunuz katı ise yavaş yavaş süt ekleyin.hamuru mayalanmaya bırakın.
bir tavada sıvı yağla soğanı kavurun.yarısını kaldırın.tavadaki soğana salça,tuz ve haşlanmış patatesi ekleyin.
kalan soğana da peyniri ekleyin.
mayalanan hamurdan bezeler alıp oklava ile açın.tavada pişirin.tüm hamuru bu şeklide bitirin.pişen ekmeklerin içine patatesli ev peynirli harçtan koyup sarın.hepsi bu kadar
AFİYET OLSUN...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarınız bizim için çok değerli.Google hesabınız yoksa anonimi seçerek yorum yapabilirsiniz.Vakit ayırıp yorum bıraktığınız için teşekkürler...