içi için;kuşbaşı et
biber
doğranmış soğan
domates
tuz,karabiber
sıvıyağ
1 yumurta sarısı
YAPILIŞI:önce hamur yoğurulur ve mayalanmaya bırakılır.çok küçük doğranmış etler tavaya konur.suyu çekilen ete sıvıyağ ve soğan eklenir.beraberce kavrulur.altı kapatılır.içine küçük doğranmış domates,biber ve baharatları eklenir.hamura pide şekli verilir.iç harcı konur.kenarlarına yumurta sarısı sürülür.fırında pişirilir.fırından çıkan pideler hemen beze sarılır.
AFİYET OLSUN...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarınız bizim için çok değerli.Google hesabınız yoksa anonimi seçerek yorum yapabilirsiniz.Vakit ayırıp yorum bıraktığınız için teşekkürler...