Yemek tarifi, moda giyim, gezi, paylaşım blogu

10 Temmuz 2013 Çarşamba

Selanik Kavurması



            
            yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur;kendi kendine yardım etmeye bilmeyene
            hiç kimse yardım edemez.                             PESTALOZZI


MALZEMELER :jülyen doğranmış mantar
                            jülyen doğranmış tavuk eti
                            jülyen doğranmış yeşil soğan
                            mısır
                            kuru soğan
                            tuz,karabiber
                            sarımsaklı yoğurt

YAPILIŞI:büyük bir tavada öncelikle soğan kavrulur.
                 kavrulan soğan tavadan alınıp yerine etler koyulur ve kavrulur.
                sonra mantar ilave edilir.
                etle mantar beraber kavrulur.
                yeşil soğan,tuz ve karabiber de ilave edilir.
                en son mısır ilave edilir.
               pişen et yemeği sarımsaklı yoğurdun üzerine konularak servis edilir.
                                                         AFİYET OLSUN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız bizim için çok değerli.Google hesabınız yoksa anonimi seçerek yorum yapabilirsiniz.Vakit ayırıp yorum bıraktığınız için teşekkürler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...