Yemek tarifi, moda giyim, gezi, paylaşım blogu

9 Temmuz 2013 Salı

Hoş geldin Ey Ayların En Hayırlısı

bugün itibariyle ramazan ayı başladı.sahura kalktık.oruca başladık.sizleri de eminim benim gibi bir huzur kapladı.şimdilik açlık hissi yok.tabi biz evde olanlar için bir parça da olsa daha kolay.rabbim dışarda sıcak altında çalışanlara yardım etsin.
rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı,cehennem kapılarının kapandığı bu ayı boş geçirmeyelim bol bol dua edip ibadet edelim.
sofralarımızdan bereketin eksik olmadığı bu ayda kapılarımızı bizlerde açalım.sofralarımızı eş ,dost ,akraba,yardıma muhtaç insanlarla dolduralım.
bu ay o kadar güzel bir ay ki kuran ı kerim bu ayda indirilmiştir.peygamber efendimiz bu ay için :'ramazanın ilk on günü rahmet günleri,ikinci on gün mağfiret günleri,son on gün ise cehennemden Azad günleridir'demiştir.ayrıca bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen mübarek kadir gecesi de bu aydadır.o yüzden nefsimizin bize vesveseler vermesinden kaçınalım.yapacağınız ibadet ve tutacağınız oruçların Allah u teala tarafından kabul edilmesi dileğiyle hayırlı ramazanlar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız bizim için çok değerli.Google hesabınız yoksa anonimi seçerek yorum yapabilirsiniz.Vakit ayırıp yorum bıraktığınız için teşekkürler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...