Yemek tarifi, moda giyim, gezi, paylaşım blogu

14 Temmuz 2013 Pazar

etli bamya

etli fasulye,fasulye
malzemeler
yarım kilo bamya
250 gr kuş başı et
1 soğan
4 domates
hazırlanışı
önce etleri suyunu çekene kadar kavurun
sonra yağını ilave edin
soğanlarıda ekleyip kavurun
domatesleri küp küp doğradıktan sonra onlarıda ekleyip kaynayınca 2 bardak su ilave edin
sonra bamyaları ekleyin tuzunu pulbiberini attıktan sonra kapağını kapatıp hiç karıştırmadan
pişmeye bırakın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız bizim için çok değerli.Google hesabınız yoksa anonimi seçerek yorum yapabilirsiniz.Vakit ayırıp yorum bıraktığınız için teşekkürler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...