1paket hazır pandispanya
2 paket krem şanti
2 su bardağı süt
bir paket çikolatalı puding
2 su bardağı süt
arasına çikolatalı fıstık
üzerine file badem
Pandispanyayı hafif süt ile ıslatıyoruz.Pudingi 2 su bardağı süt ile pişiriyoruz.Soğumasını beklerken krem şantileri 2 su bardağı süt ile çırpıp dolapta soğumaya bırakıyoruz.Soğuyan pudingi kekin üzerine yayıyoruz,çikolatalı fıstıkları serpiyoruz.Üzerine yine sütle ıslattığımız keki kapatıyoruz.Keki krem şanti ile kaplıyoruz.Dolapta 15-20 dakika kadar soğumaya bırakıyoruz.Soğuyan pastamızın etrafını bademle kaplıyoruz.Yıldız uç takılı şanti torbamıza kalan şantiyi koyup pastamızı istediğimiz gibi süslüyoruz.Pastayı 3-4 saat dolapta dinlendirip servis ederseniz,daha lezzetli olacaktır.
AFİYET OLSUN...
Çok güzel görünüyor ya gece gece içim gitti valla. Ellerinize sağlık :)
YanıtlaSilçok şık olmuş canım ellerine sağlık sevgiler..
YanıtlaSilEline sağlık görüntü harika olmuş sevgiler...
YanıtlaSil