Yemek tarifi, moda giyim, gezi, paylaşım blogu

10 Ocak 2014 Cuma

Yanardağ Pasta


pasta


Bugün gelen misafirlerime yaptığım enfes pastam.Gerçekten harika oldu herkese tavsiye ederim.Yapması da bir o kadar kolay.
MALZEMELER
1 hazır kakaolu kek
2 paket krem şanti
1 paket halley
1 adet muz
1 paket Dr.Oetker böğürtlen sos
2 su bardağı süt
fındık kırığı




Öncelikle iki kekten birincisini servis tabağına koyup sür ile ıslatıyoruz .2 paket krem şantiyi 1,5 su bardağı süt ile çırpıyoruz.İçine bıçakla doğradığımız halleyleri ve muzu katıp karıştırıyoruz.İçine damla çikolata vs de katabilirsiniz.Harcı sütle ıslattığımız kekin üzerine kubbe şeklinde yayıyoruz.Kekin diğer parçasını 8 parçaya bıçakla bölüyoruz.Her parçayı hafif sütle ıslatıp kubbe şeklindeki harcın kenarlarına yerleştiriyoruz.Pastayı 1 saat kadar dolapta bekletip üzerine böğürtlenli sosu gezdiriyoruz ve fındık kırığıyla süsleyip biraz daha dolapta bekletip servis ediyoruz.
                                 AFİYET OLSUNN...

5 yorum:

  1. harika olmuş canım ellerine sağlık.çok güzel görünüyor

    YanıtlaSil
  2. Vallahi süpermiş bayıldım ellerine sağlık çok kolay ve şık sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. benimki yanardağ olmadı valla benimki yıkılmış bi dağ olduuu :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. NEDEN ACABA ŞANTİYİ ÇOK MU CIVIK YAPTINIZ

      Sil
  4. offf bomba olmus bu harika canim ellerine saglik
    sevgilerimle

    YanıtlaSil

Yorumlarınız bizim için çok değerli.Google hesabınız yoksa anonimi seçerek yorum yapabilirsiniz.Vakit ayırıp yorum bıraktığınız için teşekkürler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...