Yemek tarifi, moda giyim, gezi, paylaşım blogu

28 Ocak 2014 Salı

Fırında Brokoli ve Karnabahar

MALZEMELER:
parçalara ayrılmış brokoli
parçalara ayrılmış karnabahar
beşamel sos ( kıvamı çok katı olmalı)
kaşar peyniri rendesi
BEŞAMEL SOS İÇİN:1 çorba kaşığı un,2 su bardağı süt,yarım yemek kaşığı tereyağ,1 çay kaşığı tuz

YAPILIŞI:
Bir borcama brokoli ve karnabahar konur üzerini kaplayacak şekilde beşamel sos ilave edilir.beşamel sos için önce yağ ve un kavrulur.üzerine süt yavaş yavaş eklenir ve tuzu atılır.bir taşım kaynatılıp ocaktan alınır. Kaşar peyniri rendesi serpilerek fırına verilir. Ortalama 200 derecede 40 dk kadar pişirilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız bizim için çok değerli.Google hesabınız yoksa anonimi seçerek yorum yapabilirsiniz.Vakit ayırıp yorum bıraktığınız için teşekkürler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...