MALZEMELER
4 yumurta
1 su bardağı şeker
1,5 su bardağı un(kakaolu olacağı için yarım su bardağının yarısı un yarısı kakao olsun)
1 paket kabartma tozu
1 paket Dr oetker dolgu kreması
1 paket krem şanti
süt
kare çikolata
çilek
Yumurta ve şekeri 8 dakika çırpın.Ardından un,kakao ve kabartma tozunu da ekleyip 8 dakika daha çırpın.
Altına yağlı kağıt serilmiş kalp pasta çemberine harcı yayın .Isıtılmış 160 derece fırında pandispanyayı pişirin.
Fırından çıkan pandispanyayı soğumaya bırakın.Dolgu kremasını üzerindeki tarife göre hazırlayın. Krem şantiyi sütle çırpın.3 e böldüğünüz pandispanyanın ilk katında şanti torbasına koyduğumuz şantiyi şerit gibi kenarlara çekiyoruz.Orta boşluğa dolgu kreması sürüyoruz.Son olarakta ortadan ikiye kesilmiş çilekleri yerleştiriyoruz.Üzerine ikinci pandispanyayı kapatıp yine aynı şekilde yapıyoruz.En üste krem şantinin hepsini sıkıyoruz.Kare çikolatayı havuç soyacak ile uzun uzun keserek pastanın üzerine gelişi güzel serpiyoruz.Pastamızı 2-3 saat dolapta dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz.
AFİYET OLSUN...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarınız bizim için çok değerli.Google hesabınız yoksa anonimi seçerek yorum yapabilirsiniz.Vakit ayırıp yorum bıraktığınız için teşekkürler...