Malzemeler;
1- 4 su bardağı haşlanmış barbunya
2- 1 kuru soğan
3- 1 iri havuç
4- 1 orta boy patates
5- 1.5 yemek kaşığı salça
6- karabiber, pul biber, kimyon, tuz
7- zeytinyağı
Hazırlanışı;
1- soğan ve havucu yemeklik doğrayın
zeytinyağında kavurun
2- patatesleri küp küp doğrayın ve onuda
kavurun
3- salçayı ekleyip karıştırın ve haşlanmış
barbunyaları ekleyin
4- üzerini iki parmak geçecek kadar sıcak
su ekleyin tuz ve baharatlarını ekleyin
5- bir taşım kaynadıktan sonra ocağı kısın
ve istediğiniz kıvama gelene kadar kısık
ateşte pişirin
afiyet olsun...
1- 4 su bardağı haşlanmış barbunya
2- 1 kuru soğan
3- 1 iri havuç
4- 1 orta boy patates
5- 1.5 yemek kaşığı salça
6- karabiber, pul biber, kimyon, tuz
7- zeytinyağı
Hazırlanışı;
1- soğan ve havucu yemeklik doğrayın
zeytinyağında kavurun
2- patatesleri küp küp doğrayın ve onuda
kavurun
3- salçayı ekleyip karıştırın ve haşlanmış
barbunyaları ekleyin
4- üzerini iki parmak geçecek kadar sıcak
su ekleyin tuz ve baharatlarını ekleyin
5- bir taşım kaynadıktan sonra ocağı kısın
ve istediğiniz kıvama gelene kadar kısık
ateşte pişirin
afiyet olsun...
biliyormusun ben cok severim barbunyayi
YanıtlaSilellerine saglik canim .dualarina talibim
Teşekkür ederim
SilBen barbunyayi cok seviyorum. Ama evde kimse sevmiyor. Kendime yapmaya da cok cok useniyorum. Ama bi ara yapmaliyim. Leziz gorunuyor. :)
YanıtlaSilbence hic üşenme önce sen mutlu olacaksın ki evdeki diğer fertleride mutlu edebilesin arada sırada kendimizi şımartmalıyız bence
YanıtlaSilyorumun için çok teşekürler