Yemek tarifi, moda giyim, gezi, paylaşım blogu

21 Şubat 2014 Cuma

Puding Dolgulu Pasta

Malzemeler
Keki için
3 yumurta
1 çay bardağı şeker
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı süt
yarım çay bardağı kakao
2,5 çay bardağı un
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu

Dolgu için
1 paket kakaolu ya da çikolatalı puding
üzerinde yazan miktar kadar süt
50 gram margarin

Üzerine 
1 paket krem şanti
1 su bardağı süt
1 çay bardağı hindistan cevizi
kiraz

3 yumurta ile şekeri çırpın.Süt ve yağı ekleyip çırpmaya devam edin.Elenmiş un,vanilya ,kabartma tozu ve kakaoyu da sıvı karışıma ekleyin.Kelepçeli kalıbın en büyüğüne harcı yayın ve ısıtılmış 175 derece fırında pişirin.Fırından çıkınca soğumaya bırakın.Bu arada pudingi sütle pişirin,kaynayınca içine margarini ekleyip ocaktan alın.Margarin iyice eriyene kadar çırpın.Dolma oyacak ile kekin üzerinde delikler açın.Pudingi hemen üzerine dökün.Her tarafına eşit dağılmasını sağlayın.Bu şekilde iyice soğutun.Krem şantiyi sütle çırpın ve dolapta biraz dinlendirin.Soğuyan şantiye hindistan cevizi katıp karıştırın.Donmuş pudingin üzerine yayın.Az ayırdığınız şantiden üzerine şekil yapıp kirazla süsleyin.
AFİYET OLSUN...

1 yorum:

Yorumlarınız bizim için çok değerli.Google hesabınız yoksa anonimi seçerek yorum yapabilirsiniz.Vakit ayırıp yorum bıraktığınız için teşekkürler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...