Yemek tarifi, moda giyim, gezi, paylaşım blogu

28 Mart 2014 Cuma

Huncalife ile bitkisel yaşam

Artık heryerde kimyasal ,işlenmiş ürünler,hazır ürünler hakkında çeşitli profesörler açıklamalarda bulunuyor,kullanmayın,yemeyin diye uyarıyorlar..Kanserin hızla yayıldığı,hastalıkların bu kadar arttığı bir dönemde bende artık kendime ve aileme dikkat etmeye başladım.Özellikle iki çocuk sahibi olunca insan daha bir tedirgin oluyor.Bunun öncelikle yediğimize dikkat etmeye başladım.Market ürünlerini ki özellikle hazır olanlara savaş açmış durumdayım.Ne kadar pratik olsalarda raf ömrünü uzatmak için kullanılan katkı maddeleri gereğinden fazla.En son aldığım hazır pasta tabanında o kadar çok ovaleks yani katkı maddesi kullanılmıştı ki yiyemedik,tadı çok kötüydü.Yiyeeceklerden sonra vücudumuza kullandığımız ürünleri elden geçirmeye başladım.Bu süreçte arkadaşımında yardımıyla Huncalife ürünleriyle tanıştım.Helal ve Sağlık Bakanlığı onaylı bitkisel ürünler olması hemen ilgimi çekti.Kozmetik sektöründe illaki kimyasal ürünler kullanılıyor.Şampuanın akışkan olması ,kremin o kıvama gelip sürülebilir olması için,ama önemli olan ne kadar az kimyasal kullanıldığıdır.
Huncalife 'ın ilk olarak sarımsak özlü şampuanını aldım ve gerçekten memnun kaldım.Saç kremi kullanmadan saçımı kolayca tarayabildim.Fiyatı şu an 10 tl.Bu şampuanın birçok özelliği de var.Bunlar şöyle;
şampuan,bitkisel şampuan,bitkisel diş macunu,bioten krem,at kestanesi kremi
İçeriğideki sarımsak ekstraktı ile saçlarınıza hacim vererek, güçlenmesine katkıda bulunur. Tüm saç tipleri için kullanılabilir.İnce telli saçlar idealdir. Saç hücrelerini güçlendirmeye ve yenilemeye destek olur. Saç uçlarındaki kırıkların azalmasına yardımcı olur. Saçlarınızın tel tel uçuşmasını önlemeye destek olur. 
Diğer kullandığım ürün ise at kestanesinden üretilen kremi,vücut ağrılarına,migrene çok iyi geliyor.Biraz kullandığımız vikis dediğimiz kreme benzettim.Vücudunuza sürdükten sonra hemen bir yanma hissi oluyor ,ellerinize sürdüğünüzde önce bir yapışma hissi olsada birkaç dakika sonra yumuşacık olduğunu görüyorsunuz.Şiddetle tavsiye ederim.Fiyatı şu an 10 tl.Ürün bu;
şampuan,bitkisel şampuan,bitkisel diş macunu,bioten krem,at kestanesi kremi
İçerisinde bulunana atkestanesi, sarmaşık, biberiye ekstreleri ile nane ve kafur yağı kan dolaşımının uyarılarak düzenlenmesine yardımcı olur. Ayrıca ödem ve yorgunluk hissini azaltıcı etkisi vardır. İçeriğinde bulunan buğday yağı ve atkestanesi ekstresi cildin yumuşaması, güçlenmesi ve sıkılaşmasına yardımcı olur.
Diğer kullandığım ürünü ise diş macunu ve yine çok memnun kaldım.İçinde paraben,parafin ve sls gibi köpürtücü maddeler yok.Çok güzel bir ürün bir dahaya misvak özlüsünü de denemek istiyorum.Bu ara kızım içinde çocuklar için olanını sipariş vereceğim.Bu ürünün fiyatı 7,70 tl.
şampuan,bitkisel şampuan,bitkisel diş macunu,bioten krem,at kestanesi kremi
Naturilies diş macunu,yeşil çay ve adaçayı özleri ile zenginleştirilerek geliştirilmiştir.Aloe vera özü eşsiz onarıcı ve yatıştırıcı etkisi ile sağlıklı bir ağız mukozasına sahip olmanıza yardım ederken,yeşil çay ve adaçayı özü ise ağızda kötü koku ve diş eti hastalıklarına neden olan mikropların ve zararlı bakterilerin çoğalmasını önelemeye yardımcı olur;uzun süre ferah bir nefese sahip olmanızı sağlar.  
Ürünleri denedikçe sizlere ürünler hakkında yorum yapacağım.Diğer ürünleri incelemek için Huncalife sitesini inceleyebilirsiniz.Üye olup satış yapmak için bana mesaj atınız.

2 yorum:

  1. şampuanını ben de kullandım.Gerçekten çok güzel.Herkese tavsiye edeim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bende begendım diğer şampuanlarını da denemek için sabırsızlanıyorum

      Sil

Yorumlarınız bizim için çok değerli.Google hesabınız yoksa anonimi seçerek yorum yapabilirsiniz.Vakit ayırıp yorum bıraktığınız için teşekkürler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...