Yemek tarifi, moda giyim, gezi, paylaşım blogu

14 Mart 2014 Cuma

Bademli Yaş Pasta

1paket hazır pandispanya
2 paket krem şanti
2 su bardağı süt
bir paket çikolatalı puding
2 su bardağı süt
arasına çikolatalı fıstık
üzerine file badem

 


 Pandispanyayı hafif süt ile ıslatıyoruz.Pudingi 2 su bardağı süt ile pişiriyoruz.Soğumasını beklerken krem şantileri 2 su bardağı süt ile çırpıp dolapta soğumaya bırakıyoruz.Soğuyan pudingi kekin üzerine yayıyoruz,çikolatalı fıstıkları serpiyoruz.Üzerine yine sütle ıslattığımız keki kapatıyoruz.Keki krem şanti ile kaplıyoruz.Dolapta 15-20 dakika kadar soğumaya bırakıyoruz.Soğuyan pastamızın etrafını bademle kaplıyoruz.Yıldız uç takılı şanti torbamıza kalan şantiyi koyup pastamızı istediğimiz gibi süslüyoruz.Pastayı 3-4 saat dolapta dinlendirip servis ederseniz,daha lezzetli olacaktır.
AFİYET OLSUN...



3 yorum:

  1. Çok güzel görünüyor ya gece gece içim gitti valla. Ellerinize sağlık :)

    YanıtlayınSil
  2. çok şık olmuş canım ellerine sağlık sevgiler..

    YanıtlayınSil
  3. Eline sağlık görüntü harika olmuş sevgiler...

    YanıtlayınSil

Yorumlarınız bizim için çok değerli.Google hesabınız yoksa anonimi seçerek yorum yapabilirsiniz.Vakit ayırıp yorum bıraktığınız için teşekkürler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...