Yemek tarifi, moda giyim, gezi, paylaşım blogu

15 Şubat 2014 Cumartesi

....14 ŞUBAT MASASI....

                     MOR LAHANALI MEZE
Yarım mor lahana
5 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı mayonez
3 diş sarımsak
tuz
Mor lahanayı ince ince doğrayın,sıvı yağ da soteleyin.Yoğurt,mayonez,sarımsak,tuzu karıştırın.Sotelenen lahanaları da içine ekleyin.1 saat buzdolabında bekletilirse lahananın rengi daha güzel çıkar.Bu kadar basit...
...AFİYET OLSUN...

           HAVUÇLU MEZE
3 adet havuç
5 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı mayonez 
3 diş sarımsak
tuz
 Havuçları rendeleyip,sıvıyağda soteleyin.Yoğurt,mayonez,sarımsak ve tuzu karıştırın,havuçları içine ekleyin.Bu kadar basit...
...AFİYET OLSUN....


  KALP ŞEKLİNDE PEÇETE KATLAMA:
kalp peçete

3 yorum:

Yorumlarınız bizim için çok değerli.Google hesabınız yoksa anonimi seçerek yorum yapabilirsiniz.Vakit ayırıp yorum bıraktığınız için teşekkürler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...