Malzemeler;
1- tavuk göğsü
2- 1 kuru soğan
3- 1-2 kırmızı, yeşil biber
4- 3-4 domates
5- 1 yemek kaşığı salça
6- sıvı yağ, tuz, karabiber, pul biber
7- 1 su bardağı pilavlık esmer bulgur
8- 2 su bardağı sıcak su
2- 1 kuru soğan
3- 1-2 kırmızı, yeşil biber
4- 3-4 domates
5- 1 yemek kaşığı salça
6- sıvı yağ, tuz, karabiber, pul biber
7- 1 su bardağı pilavlık esmer bulgur
8- 2 su bardağı sıcak su
Hazırlanışı;
1- tavukları küp küp doğrayın ve sıvı yağ
koyduğunuz tencerede kavurun
2- soğan ve biberleri de doğrayıp ekleyin
3- domates ve salçayı ekleyip kapağını
kapatın
4- domatesler pişmeye yakın bulgur, tuz,
baharatlar ve sıcak suyu ekleyip kapağını
kapatın
5- kaynamaya başlayınca ocağı kısın ve kısık
ateşte hafif sulu kalacak şekilde pişirin
koyduğunuz tencerede kavurun
2- soğan ve biberleri de doğrayıp ekleyin
3- domates ve salçayı ekleyip kapağını
kapatın
4- domatesler pişmeye yakın bulgur, tuz,
baharatlar ve sıcak suyu ekleyip kapağını
kapatın
5- kaynamaya başlayınca ocağı kısın ve kısık
ateşte hafif sulu kalacak şekilde pişirin
afiyet olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarınız bizim için çok değerli.Google hesabınız yoksa anonimi seçerek yorum yapabilirsiniz.Vakit ayırıp yorum bıraktığınız için teşekkürler...