Yemek tarifi, moda giyim, gezi, paylaşım blogu

25 Nisan 2014 Cuma

Vişneli turta


MALZEMELER
2 paket kakaolu petibör bisküvi
125 gram eritilmiş tereyağı ya da margarin
1 paket krema
1 paket krem şanti
vişne konservesi veya vişne suyu
tart jöle

Petibör bisküvileri robottan geçirin.
Eritilmiş yağı katıp yoğurun.
Kelepçeli kalıba harcı yayın.
Kremayı krem şanti ile çırpın.
Kalıba yaydığınız bisküvilerin üzerine çırpılmış harcı yayın.
Bu şekilde dolapta biraz dinlendirin.
Vişeneleri en üste yayın.Vişne suyu ile de tart jöleyi pişirip vişnelerin üzerine yayın.
Bu şekilde dolapta en az 2 saat dinlendirip servis yapın.Vişne konservesi yoksa vişneli meyve suyu ile tart jöleyi pişirip kremanın üzerine yayabilirsiniz.
AFİYET OLSUN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız bizim için çok değerli.Google hesabınız yoksa anonimi seçerek yorum yapabilirsiniz.Vakit ayırıp yorum bıraktığınız için teşekkürler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...