Sayfalar

31 Temmuz 2013 Çarşamba

Tereyağlı El Açması Börek

tereyağlı börek

MALZEMELER:1 çay bardağı yoğurt
                           1 çay bardağı sıvıyağ
                           1 çay bardağı su
                           1 yumurta
                           tuz
                           aldığı kadar un
ARASINA SÜRMEK İÇİN :eritilmiş tereyağı
İÇİNE :peynir , ıspanak kıyma istediğiniz harç

YAPILIŞI:hamur yoğurulur.bezelere ayrılır.her beze tek tek açılıp içine erimiş tereyağı sürülür ve iç harcı konur.istenilen şekil verilir.susam ve çörek otu da konulabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız bizim için çok değerli.Google hesabınız yoksa anonimi seçerek yorum yapabilirsiniz.Vakit ayırıp yorum bıraktığınız için teşekkürler...