Sayfalar

24 Temmuz 2013 Çarşamba

Patates ve Kabak Çanağı


MALZEMELER:
kabak ve patates

İÇİNE;
 kıyma
  soğan
  biber
 domates
  salça
  tuz,karabiber
   sıvıyağ
ÜZERİNE;
rendelenmiş kaşar peyniri

YAPILIŞI:Kıyma soğan ve biberle sıvı yağda kavrulur. Domatesi de eklenerek biraz daha kavrulur.Tuzu ve baharatı eklenir.Kabak ve patates oyulur.,ikiye bölünür.Borcama ya da tepsiye konulur.İç harcı ile doldurulur.Üzerine salçalı su eklenir.Tepsinin üzeri alimünyum folyo ile örtülüp fırında pişirilir. Fırından çıkan yemeğin üzerine kaşar peyniri eklenerek servis edilir.
                                              AFİYET OLSUN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız bizim için çok değerli.Google hesabınız yoksa anonimi seçerek yorum yapabilirsiniz.Vakit ayırıp yorum bıraktığınız için teşekkürler...