Sayfalar

3 Ekim 2013 Perşembe

lahanalı bulgur pilavı

Geçen gün sardığım lahana sarmasından kalan lahana ile ne yapsam diye düşünürken bu tarif çıktı ortaya.Tamamen kendim uydurdum ve çok güzel ve değişik oldu.Hem de israf olmadı,kalan lahana da kullanılmış oldu.Bir defa deneyin yine yapacaksınız bence.Deneyenlerden yorumları bekliyorum.

Malzemeler:1 tatlı kaşığı biber salçası
                   1 kuru soğan
                   1 kase dolusu haşlanmış lahana
                   1 su bardağı tepeleme bulgur
                   1,5 su bardağı su
                   tuz
                   sıvı yağ

Yapılışı:Yemeklik doğranmış soğanları sıvı yağda kavurun.
Biber salçası ve lahanayı da ekleyip kavurmaya devam edin.
Bulgurla da kavurmaya devam edin,tuz ve suyunu da ekleyip pişmeye bırakın.
                                AFİYET OLSUN...

2 yorum:

  1. Cookk muhteşem oldu 7 kişiye 1 kilo bulgurdan yaptim yetmedi herkes çok beğendi..çok teşekkurler...pratik we lezzetli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. geri bildirim yaptığınız için tşkler afiyet olsun

      Sil

Yorumlarınız bizim için çok değerli.Google hesabınız yoksa anonimi seçerek yorum yapabilirsiniz.Vakit ayırıp yorum bıraktığınız için teşekkürler...