dere otlu kabak salata |
emek kafee |
EMEK KAFEE |
çok kızdım kendime.kolay kolay yemek beğenmeyen eşim bile çok sevdi beğendi.eğer sizlerde benim gibi
henüz denemediyseniz hemen mutfağa akşam yemeğine kesinlikle yapın.övgüleri kapacaksınız emin olun.hadi bakalım ben bu kabak salatayı nasıl yapmışım:
malzemeler:3 kabak
4 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı tepeleme mayonez
dövülmüş ceviz
tuz
dereotu
sıvıyağ
kabaklarınızı rendenin büyük yeriyle rendeleyin.tavaya az sıvı yağ koyun.ısınınca kabak rendesini ekleyip soteleyin.soteleme nedenim hem suyunu çeksin hem de biraz çiğliği gitsin. sotelenen kabağı soğumaya bırakın.dereotunu doğrayın.yoğurt,mayonez ve tuzu çırpın.dereotu,ceviz kırıkları ve kabakları da ekleyip karıştırın.hepsi bu kadar .
AFİYET OLSUN...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarınız bizim için çok değerli.Google hesabınız yoksa anonimi seçerek yorum yapabilirsiniz.Vakit ayırıp yorum bıraktığınız için teşekkürler...